Benvinguts al BierGarten Barcelona 2014

El BierGarten Barcelona està concebut com una gran festa popular i organitzada al més pur estil alemany.

A la Plaça Major de El Poble Espanyol de la ciutat comtal, se celebrarà el BierGarten Barcelona, on s'habilitarà un recinte amb més de 2.000 m2 amb carpes, es disposarà de taules i bancs, i es podrà gaudir de bona cervesa en format de gerres de litre.

Dates :

22, 23, 24 i 25 de Maig 2014.

Horaris :

Dijous 22 :         18.00 h    a    02:00 h.    -    "Dia de la Festa Universitària" (*)

Divendres 23 :       18.00 h    a    02:00 h.

Dissabte 24 :        12.00 h    a    02:00 h.

Diumenge 25 :     12.00 h    a    22:00 h.

(*) "Dia de la Festa Universitària":
Entre les 18:00 h i les 21:00 h podreu gaudir de la promoció 2x1 en les gerres de litre de cervesa Paulaner ... i a més de regal una ració de patates fregides !!

(Promoció aplicable presentant flyer adjunt imprès juntament amb el carnet d'estudiant).

ACCÉS GRATUÏT :

Tant l'accés a El Poble Espanyol com al BierGarten Barcelona serà gratuït per a tots els residents a Catalunya. També podran accedir de forma gratuïta els que portin amb si la Reserva de Taula gestionada des de la web !!

L'aforament del BierGarten Barcelona serà limitat, per la qual cosa per poder garantir-vos espai us aconsellem realitzeu la Reserva de Taula anticipada de forma totalment gratuïta en la nostra web.

Els assistents amb reserva de taula anticipada, participaran en el sorteig diari de sorpreses que té reservades l'organització.

S'habilitarà un recinte amb més de 2.000 m2 amb carpes que albergaran grans barres, des d'on es dispensarà la cervesa principal del BierGarten, la cervesa alemanya Paulaner, en format de Gerres de Litre, com mana la tradició.

No obstant això, també es podran degustar altres de les millors Cerveses de diferents parts del món, com per exemple Guinness, Affligem, Murphy’s, Irish Red, Maes, New Castle, Stronbow, Foster's, Buckler, Bulmers, Judas, Desperados, Sol, Legado de Yuste, Birra Moretti o Mort Subite entre unes altres.

Per a aquest ampli assortiment de cerveses es fa necessari poder gaudir d'una gastronomia concorde al seu nivell, a força de menjar tradicional bavarès.

En el BierGarten Barcelona no faltarà música en directe amb grups i dj´s que acompanyaran el caràcter festiu d'aquest esdeveniment amb autèntica diversió.

Des d'un enfocament clarament cultural, de forma paral·lela i annex al BierGarten Barcelona, a l'Ajuntament de Valderrobres de El Poble Espanyol, es realitzaran una sèrie de tallers dirigits d'aquesta beguda mil·lenària, com és la cervesa. L'accés a aquestes activitats culturals serà limitat, per la qual cosa les places seran assignades per estricte ordre de sol·licitud de participació, disponible des de la web (apartat "Contacte" ).

I pensant en els més petits de la família, s'habilitarà un espai infantil perquè gaudeixin també d'aquesta festa popular.

Així que ja sabeu, tant si sou grans cervesers, com si us agrada provar noves cerveses o simplement voleu gaudir d'un esdeveniment lúdic-festiu en El Poble Espanyol, amb amics o en família, des de l'organització del BierGarten Barcelona farem tot el que estigui a les nostres mans perquè gaudiu d'una bona cervesa amb bona companyia.

Vine al BierGarten Barcelona i gaudeix amb nosaltres de la millor cervesa, de menjar bavarès, música en viu, i un ambient que et sorprendrà. Esperem poder disposar de tota la cervesa necessària !!!

Ens veiem en el BierGarten Barcelona !

A tenir en compte en el BierGarten Maresme ...

... on ens asseiem ?

En els Biergarten no existeixen taules per a dos. Un pot asseure's tranquil·lament en qualsevol lloc i brindar junts amb una gerra de cervesa. En el BierGarten es barregen els estrats socials, ja siguin pobres o rics, són tots iguals. Per aquesta sola raó a ningú se li ocorreria mirar malament al vell rondinaire amb patilles que des de fa hores s'aferra a la seva gerra de cervesa en la taula del costat. Reservar llocs buits o negar la pròpia taula quan encara hi ha lloc en ella cau sota la categoria de “sacrilegi” i es castiga amb el rebuig social.

... com demanem una cervesa ?

Qui se senti en el BierGarten i espera que el cambrer prengui la comanda espera en va. Ja que en el BierGarten regna l'autoservei, excepte en les taules posades. En la majoria dels BierGarten solament hi ha begudes en "grandària gran d'1 litre". O sigui, no es deixi portar per l'entusiasme i porti cervesa per a tots els amics al mateix temps. Solament un cambrer professional pot portar més de tres gerres alhora.

... el Brindis

D'acord amb els rumors, el brindis de les gerres de litre de cervesa com a demostració de confiança es va convertir en un costum habitual en la taula. En l'Edat Mitjana era absolutament usual transportar al més enllà als adversaris amb verí. Per aquesta raó, es xocaven les gerres amb tal intensitat que la cervesa es vessava a les altres gerres. Aquell que no brindava per temor al fet que el seu verí caigués en el propi got, era sospitós.

... que és un Brezel ?

Segons la llegenda, el forner de la cort Frieder elaborava un pa tan dolent que amenaçaven amb executar-ho. Solament podria salvar el seu cap si elaborava un pa “a través del qual el sol brillés tres vegades”. L'home va sobreviure, i amb ell els Brezn.

... vestimenta

En els BierGarten es permet qualsevol vestimenta. Als autèntics bavaresos naturalment els agrada vestir amb el seu “Lederne”, o sigui, amb els seus tradicionals pantalons de cuir bavarès. A les dones els agrada vestir Dirndl.