Activitats

En el BierGarten Barcelona, a més d'activitats lúdic-festives, es realitzaran una sèrie de tallers cultural orientats al món de la cervesa, així com activitats familiars perquè els més petits també gaudeixin d'aquesta festa popular.

Et vam mostrar l'agenda d'activitats que hem preparat per a vosaltres:

Cerimònia Inaugural

Dijous 22 de maig: a les 18:00 h

Mestre de Cerimònies - Comptarem amb la inestimable presència de l'Il·lm. Sr. Thietmar Bachmann, Cònsol General Adjunt d'Alemanya a Barcelona, com Maestro de Cerimònies de la primera edició del BierGarten Barcelona.

Inauguració - La cerimònia d'inauguració oficial, es realitzarà en el propi espai de la festa, on s'efectuarà l'obertura del primer barril de cervesa del BierGarten Barcelona al crit tradicional “O ‘zapftis!”
(“Ja està obert!“).

BierGarten Barcelona

Activitats Culturals

Dijous 22 de maig: a les 12:00 h i a les 19:00 h

Tallers "Cervezología - Es realitzaran tallers dirigits, que començaran amb un repàs de la història de la cervesa, els seus processos d'elaboració, tipus i estils de cervesa. Els seguirà la realització de tastos de diferents tipus de cerveses per distingir les seves característiques organolépticas i finalitzaran realitzant maridatges de cerveses.

BierGarten Barcelona

* Sol·licitar informació reserva des de formulari contacto
** Aforament limitat a 30 persones

Dijous 22 de mayo: a partir de les 18:00 h

Concurs Fotogràfic - Vols guanyar una invitació per a 8 persones a dinar al Biergarten Barcelona?

BierGarten Barcelona

a) Com funciona:   Durant tota la tarda-nit del dijous 22 de maig, aprofitant el Dia de la Festa Universitària, els nostres amics de Revivelanoche.com realitzaran fotos entre tots els assistents per les taules del Biergarten Barcelona.

El material fotogràfic recopilat durant l'esdeveniment es publiqués a la pàgina oficial de Facebook de Biergarten Barcelona "facebook.com / BierGartenBCN", el dia 23 de maig fins les 12:00 h del migdia.

b) Com Participar:    Les persones interessades a participar en el Concurs Fotogràfic hauran de consultar la pàgina oficial de Facebook de Biergarten Barcelona, a partir de la data indicada de publicació de les fotos, trobar la seva foto i etiquetar.

La foto que reuneixi més "M'agrada" fins al 24 maig 2014 a les 18:00 h. i que la seva etiqueta permeti identificar la persona es seleccionarà com a guanyadora.

Des de l'organització es posaran en contacte amb el guanyador per mitjà d'un missatge privat des de Facebook.

c) Quin és el Premi:    El guanyador del Concurs Fotogràfic, podrà gaudir el domningo 25 de maig de la gastronomia alememana per a 8 persones al Biergarten Barcelona.

Podeu veure les bases completes del Concurs Fotogràfic.

Animeu-vos i molta sort, ... serà divertit!!

Presència Equip

Dijous 22 de maig : a partir de les 18:00 h

Presència de tot l'equip del programa de Ràdio Flaixbac en el BierGarten Barcelona.

Retransmissions en directe - L'equip de Ràdio Flaixbac retransmetrà i realitzarà entrevistes en directe des del BierGarten Barcelona.

Sopar dels guanyadors del concurs de Ràdio Flaixbac - Els guanyadors del concurs soparan en espai VIP amb l'equip complet del programa "El Matí i la mare que el va vaig parir". El concurs es realitzarà en directe en l'emissora de Ràdio Flaixbac durant les setmanes anteriors a l'esdeveniment. Atent al concurs i no et perdis aquesta oportunitat !!

Sorteigs - Es realitzaran sorteigs de material de marxandatge entre tots els assistents que prèviament hagin realitzat Reserva de Taula.

Activitats Musicals

Durant els 4 dies

Música en directe - En el BierGarten Barcelona comptarem amb la presencia grups musicals que s'encarregaran d'amenitzar la jornada.


DJ - De la mateixa manera, i de la mà del nostre dj Xavi More, podrem gaudir amb el millor del panorama musical internacional.


Activitats Infantils

Dissabte 24 i Diumenge 25 de maig: de 12:00 h a 19:00 h

Pintacares - Els més petits de la família podran gaudir d'un dia jugant a pintar i ser pintats pel nostre equip d'ambientació, de forma gratuïta, perquè també puguin gaudir d'aquesta festa !!

Sorteigs

Durant els 4 dies

Els assistents amb reserva de taula anticipada, participaran en el sorteig diari de sorpreses que tenen preparades l'organització.

Aquests sorteigs se celebraran cada dia, en finalitzar cadascun dels horaris de reserva realitzats des de Reserva de Taula:

A partir de las 16:00 h :

  • Entre les reserves de taula realitzades per al primer torn (12:00 - 16:00 h)

A partir de las 21:00 h :

  • Entre les reserves de taula realitzades per al segon torn (17:00 - 21:00 h)